Parkolást, pályadíjat is fizethetnek mobiljukról a DIGI-sek

User Rating: 0 / 5

Star InactiveStar InactiveStar InactiveStar InactiveStar Inactive
 

A kényelmi szolgáltatások területére is beteszi lassan a lábát a DIGI a nem egészen egy éve indult mobilszolgáltatásával. Mától autópályadíjat és parkolást is fizethetnek mobiljukkal a cég ügyfelei.

Havi 20 ezer forintnyi megelőlegezett keret erejéig mostantól minden DIGIMobil teszt ügyfél fizethet a mobiljával parkolásért, illetve főút- és autópályahasználatért a fizetős útszakaszokra vonatkozóan - vagyis a fapados árakon dolgozó szolgáltató lassan a kényelmi szolgáltatások piacán is tényező lesz.

Ha már kényelmi szolgáltatás, a DIGI itt mindjárt egy sokat bírált díjelem, a kényelmi díj lefaragásával kezdi szereplését, a cég ugyanis a piacon általánosnak tekintett 75-160 Ft/tranzakció helyett csupán 55 forintot kér egy parkolási és pályadíj-fizetési SMS-ért, cserébe az ügyfeleknek az SMS-küldésen kívül - egyelőre - nincs más lehetőségük a vásárlásra. 

A Mobilparkolás a +36 50 130 XXXX (4 jegyű zónakód) telefonszámra küldött SMS-sel indítható, autópálya- matricát pedig a +36 50 120 0200 számra küldött SMS-sel vásárolhatnak a DIGI ügyfelei.

2020.02.17.

Forrás: hwsw.hu

Air Force 1 Sage Low